Aleksanterinkatu 33
15140 Lahti    
+358442413799
Ancilla Facebookissa 
Paakuva

iS Clinical

Amerikan yksi suosituimmista medikaalisen tason hoitosarjoista. Korkealaatuinen tuotesarja, jossa on taustalla mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

https://www.isclinical.fi/

 

BTB13

Kotimainen sarja, joka perustuu laajasti patentoituun BTB13 yhdisteeseen ja kantasoluteknologiaan. Yhdiste koostuu oroottihaposta,l-karnitiinista ja hyaluronihaposta, se tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja. Yhdisteen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat.

www.naviter.fi/btb13

 

Bion

Bion on ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneen biokemistin yhteistyön tulos. Normalisoi ihon kemiallista toimintaa ja hoitaa menestyksekkäästi aknea. Aknenhoitotuotteet ancillasta.

www.bion.fi

 

Ajankohtaista

Tuotteiden kuljetuspalvelu
Joku tuote lopussa, etkä ehdi käymään hoitolalla? Jos asut tai työskentelet max. 2km päässä hoitolalta tuon tuotteesi VELOITUKSETTA sinulle 2v...

 

Sähköiset lahjakortit

Jos et ehdi poikkeamaan hoitolalla lahjakortit saa tilattua myös sähköpostilla. Laita viestiä tai soita niin kerron kuinka toimia.
Syksyn aukioloajat
Syksyllä aukioloajat vaihtelevat, koska nuorimmaiseni lähtee kouluun. Tsrjolls on kuitenkin edelleen aamu-, päivä- sekä ilta-aikoja. Soita tai la...

 

Copyright © 2023 Ancilla | Webbinen.net