Aleksanterinkatu 33
15140 Lahti    
+358442413799
Ancilla Facebookissa 
Paakuva

Kasvohoidot


Iho muuttuu koko ajan. Sen takia jokainen hoito aloitetaan ihoanalyysillä, jossa tutkitaan ihon sen hetkinen kunto ja suunnitellaan hoito. Näin saadaan oikeanlainen hoito iholle.

Kaikki kasvohoidot ovat yksilöllisiä ja ne tehdään laadukkailla sarjoilla kotimaisella BTB13 tai amerikkalaisella iS Clinicalilla. Ne sisältävät alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, ihonmukaisen kuorinnan, -tehoaineet ja -naamion. Hoidoissa valitaan tarpeiden ja toiveiden mukaan "lisäterapiat", ne voivat olla esim. kasvo-, pää-, hartia-, jalkapohja tai käsihieronta, silmänympäryshoito, kulmien muotoilu ja mekaaninen ihonpuhdistus. Hoidot kestävät 45min- 105min.

45min/ 69€
60min/ 79€
75min/ 89€
90min/ 99€
105min/ 109€

Hoitoihin voit toivoa myös ripsien ja kulmien värjäyksen 20€ (erikseen 30€)
tai parafiinihoidon käsille 20€

ERIKOISKASVOHOIDOT

Fire & Ice kasvohoito
iS Clinicalin kemiallinen kuorintahoito, ilman toipumisaikaa. Iho on heti juhlakunnossa, kirkas ja napakka. 30min/ 72€, 45min/ 87€

BTB13 mikroneulaus/mesoterapia hoito

Mikroneulaus kiihdyttää kollageenituotantoa ja moninkertaistaa BTB13-tuotteiden imeytymisen ja palauttaa näin ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden. Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, ihon värin tasoittamiseen ja kirkastamiseen, ihon vahvistamiseen sekä tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle, myöskin arpiin.

Mikroneulauksessa paras tulos saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito käsittää 3- 6 hoitokertaa
Hoidon hinta 119€/kerta

 

Ajankohtaista

 

Sähköiset lahjakortit

Jos et ehdi poikkeamaan hoitolalla lahjakortit saa tilattua myös sähköpostilla. Laita viestiä tai soita niin kerron kuinka toimia.
 

Jouluetu!

Kaikkiin yli 100€ arvoisiin lahjakortteihin (28€) yllätyslahja kaupan päälle. Lahjan saa tullessaan hoitoon.
 

Uusi rentouttava kosketushoito AUVO

AUVO on lämmin, koskettava, rentouttava 25min kosketushoito. Sopii lapsesta vaariin. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut mutta virkistynyt. Loistava j...

 

Copyright © 2023 Ancilla | Webbinen.net