Aleksanterinkatu 33
15140 Lahti    
+358442413799
Ancilla Facebookissa 
Paakuva

Muut hoidot


Intialainen päähieronta

Päähieronta on rentoutumiselämys! Hieronta stressiä poistavilla eteerisillä öljyillä kohdistuu hartioihin, käsivarsiin, niskaan ja päänahkaan.
30 min / 40€
45 min / 50€

 

Brain relief hoito- Ensiapu
stressaantuneelle keholle ja mielelle

Uusi Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhansia vanhoja aasialaisia ja suomalaisia painallus -ja hierontahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Hoito sopii kaikille perusterveille: niin lapsille kuin aikuisillekin. Tavoite on syvä rentoutuminen. Hoitoon pitkät pehmeät vaatteet+sukat. 68€/ 60min
 

Shiatsu hieronta

Japanilainen kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu energiakanavien eli meridiaanien paineluun. Hoito tehdään lattialla patjan päällä.
Hoidon pituus 60 min / 61€

 

Kestovärit

Kestovärit ripsiin ja kulmiin 30€, kasvohoidon yhteydessä 20€ Ikäraja 16vuotta.
 

Tuliko sinulle este?

Annathan silloin varaamasi ajan ajoissa muiden käyttöön. Ajoista, joita ei ole peruutettu 24h ennen hoidon alkua, veloitetaan puolet varaamasi hoidon hinnasta.
 

Ajankohtaista

 

Sähköiset lahjakortit

Jos et ehdi poikkeamaan hoitolalla lahjakortit saa tilattua myös sähköpostilla. Laita viestiä tai soita niin kerron kuinka toimia.
 

Jouluetu!

Kaikkiin yli 100€ arvoisiin lahjakortteihin (28€) yllätyslahja kaupan päälle. Lahjan saa tullessaan hoitoon.
 

Uusi rentouttava kosketushoito AUVO

AUVO on lämmin, koskettava, rentouttava 25min kosketushoito. Sopii lapsesta vaariin. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut mutta virkistynyt. Loistava j...

 

Copyright © 2023 Ancilla | Webbinen.net